• ALTIN (TL/GR)
    2.410,91
    % -0,98
  • AMERIKAN DOLARI
    32,3853
    % -0,12
  • € EURO
    34,7705
    % -0,12
  • £ POUND
    40,6292
    % -0,48
  • ¥ YUAN
    4,4731
    % -0,12
  • РУБ RUBLE
    0,3472
    % -0,17
  • /TL
    %
  • BIST 100
    10.117,57
    % 0,35

2023 Yılının Avantajlı Kredi Kartı Kampanyaları!

2023 Yılının Avantajlı Kredi Kartı Kampanyaları!

2023 yılında kredi kartı kampanyaları hızını kesmeden devam ediyor. Bankaların özellikle gelir sahibi vatandaşlar için ortaya koyduğu teklifler, kobiler, genç girişimciler ve emekliler için özel fırsatlar oluşturuyor. Gündelik hayat içerisinde her alana yönelik oluşturulan kampanyalar fiyatların gittikçe arttığı dönemlerde indirimlerden faydalanabilmeyi kolaylaştırıyor. Bankaların sunduğu teklifler ise düzenli gelir sahibi olan vatandaşların faydalanabileceği içeriklerden oluşuyor. Günümüz teknolojisinde bankaya gitmeye gerek kalmadan dijital üzerinden kredi kartı başvurusu kısa sürede tamamlanabiliyor. Bu sayede bankadan sıra alıp saatlerce bekleme devri sona eriyor.

Bu fayda daha çok ileri yaş grupları ve emekliler için müşteri olma sürecini daha kolay hale getiriyor. Bankaların uygulamalarını kullanarak mobil üzerinden görüntülü görüşme yolu ile müşteri hesabı başvurusunda bulunanlar ardından kredi kartı başvurusu yapabiliyor. Kredi kartı başvurusu yapacak olanlar için bankaların yeni yılda sunduğu teklifler arasında ise şu fırsatlar yerine alıyor.

Enpara.com Kredi Kartı

Enpara.com kredi kartı sahipleri kartı kullanmaya devam ettiği müddetçe ömür boyu aidat ödemiyor. Üstelik kart kullanılırken 100 TL’ye kadar ek ödülü kazanılabiliyor. Kurumsal ödemelerde fatura ödemelerinde EFT ya da Havale işlemlerinde klasik bankalar 1,5 TL ile 2 TL arasında değişen rakamlarda kesinti yapabiliyor. Ancak Enpara bu bankalardan farklı olarak zaman şartı ya da hafta içi hafta sonu olması değişmeksizin EFT/Havale işlemleri ile FAST işlemleri ve fatura ödemelerinden ek bir ödeme almıyor.

Akbank Axess Kredi Kartı Kampanyaları

Akbank Axess kart sahipleri ilk yıla özel ücretsiz olarak kartı kullanabiliyor. Üstelik kart aktif olarak kullanılmaya devam edildiği müddetçe yıl içinde 1000 TL’ye kadar para puan kazanılabiliyor. Kazanılan para puanlar giyim, gıda, aksesuar, ulaşım, yakıt gibi farklı sektörlerde değerlendirilebilir. Bu nedenle gündelik hayatta ihtiyaç dahilinde yapılacak harcamalar indirimli hale getirilebiliyor.

Üstelik Akbank Axess kart sahipleri ilk başvuruya özel faizsiz olarak 10.000 TL’ye kadar taksitli nakit avans talebini iletebilir. Talep edilen nakit avans tutarı aylık taksitlerle geri ödenebiliyor. Axess kart ile yapılacak her 1000 TL ve üzeri harcama 200 TL para puan kazandırıyor. Bu da toplamda 1000 TL chip para kazanmak anlamına geliyor.

2023 Yılının Avantajlı Kredi Kartı Kampanyaları!

Garanti BBVA Kredi Kartı

Garanti BBVA müşterileri ilk kez başvuracaklar için faizsiz ve masrafsız kart fırsatı duyuruldu. 5000 TL’ye kadar nakit avans kullanımları değerlendirilebilir. Üstelik banka müşterilerine özel 500 TL’lik harcamaya 500 TL ek bonus kazandırıyor.

QNB Finansbank Kredi Kartı

Finansbank duyarlı bankacılık anlayışı ile CardFinans Go sahipleri için ömür boyu kart aidat ücreti almıyor. Kredi kartı sahipleri başvuru yapıp onay aldığı andan itibaren ilk aya özel 1000 TL’ye kadar nakit kazanımı elde ediyor. Her ay 4 farklı harcama için toplamda 3000 TL’ye kadar yapılacak harcamalar faizsiz ve ücretsiz olarak harcama yapıldıktan sonra da taksitlendirebiliyor.

Denizbank Kredi Kartı Kampanyaları

DenizBank’ın sunduğu fırsat olarak değerlendirilen kampanya 100.000 TL’ye kadar kredi kullanımını kolaylaştırıyor. Acil nakit ihtiyacı bulunanlar evlenecekler, evini yenileyecekler, kredi borcu birikenler ve bunları tek bir bankaya aktarmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat duyuruldu. Denizbank ilk kez banka müşterisi olacaklara %0,99 faiz oranı üzerinden kredi kullanım fırsatı sunuyor. Üstelik sunulan bu teklif hiçbir bankanın günümüzde rahatlıkla sunmadığı yüz bin TL teklifle geliyor.

Bankanın sunduğu kredi teklifini olumlu bulmayanlar herhangi bir faiz ödemeden taksitli nakit avans başvurusu yapabilir. DenizBank yeni müşterilerine özel 5.000 TL’ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyası devam ediyor. Bütün yıl boyunca yapılacak kredi kartı harcamalarında 14.000 TL’ye kadar bonus elde edilebiliyor. Bu durum gündelik hayatta ihtiyaca yönelik yapılacak harcamalarda elde edilecek nakit kazanımın gittikçe artması anlamına geliyor.